jueves, 13 de mayo de 2010

Xerrada sobre TANV (Trastorns d'aprenentage No Verbal)


Aquesta entrada es per comunicar als lectors d'aquest blog que el proper 28 del mes vigent a les 18H, a la seu de l'IMET (a l'antiga facultat d'Enologia, al costat de l'esglèsia Santa Clara de Tarragona, per situar-vos), es realitzará una xerrada sobre el trastorn d'aprenentatge no verbal (TANV).

La xerrada anirá a càrrec de la Dra. Eugènia Rigault Ratera i de la Dra. Katy García Nonell, neuropsicòlogues del Centre Mèdic Psyncron de la ciutat condal).

Si vols fer-te'n una idea parlarán de que actualment el món de l'educació té un repte educatiu complex, de que ens trobem davant d'unes escoles/instituts que en molts cassos tenen una gran diversitat d'alumnat i això fa que els centres educatius hagin hagut d'afrontar darrerament molts canvis ( canvis de lleis educatives o la introducció de les noves tecnologies, i naturalment, que hagi augmentat el nivell de conflictivitat a les aules) i molts aspectes que van relacionats amb tot l'anomenat anteriorment.


Aquest acte es obert tant a professionals de l'educació com a families interessades i té un preu de al voltant de 12 Euros i l'horari: de 18 a 22H (Places segons aforament de la sala). Si vols asistir-hi pots consultar a http://www.tanv-catalunya.org/ on trobareu el procediment regular d'inscripció i molta més informació. Ah! i si aquest dia no podeu teniu la possibilitat d'asistir-hi a la que s'organitza el dia 11 de Juny a Mataró o els messos de Setembre- Octubre a Lleida!!

Salutacions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario